top of page
Volvo-Penta-Stacked-Spread-Word-Mark-White.png

IPS

IPS PROFIL.jpg
ipsA2010_1003.jpg
IPS1050_twin.jpg

Volvo Penta IPS

Fremragende manøvrerbarhet og kraft. Større komfort om bord. Og verdensklasse drivstoffeffektivitet. Volvo Penta IPS er revolusjonerende for båter over hele verden.

 

IPS - en suksesshistorie
Tusenvis av applikasjoner med fremover-, dobbelt-, motrotasjonsprofiler og individuelt styrbare stasjoner er installert i hundrevis av båtmodeller over hele verden. Her er noen av de mange fordelene ved straight shaft installasjoner:

40 prosent lengre rekkevidde
20 prosent høyere topphastighet
30 prosent lavere drivstofforbruk
30 prosent mindre karbondioksidutslipp
50 prosent lavere opplevd støynivå
Mer plass om bord

 

Høyere kraft, bedre kontroll
Volvo Penta IPS gir deg en unik båtopplevelse med din yacht. Hver IPS-installasjon er et komplett, perfekt tilpasset fremdriftssystem som ikke bare gir optimal kraft og manøvrerbarhet, men også høyere komfort ombord under alle forhold.


Reduser drivstofforbruket
De drivstoffrelaterte fordelene med Volvo Penta IPS er klare - forbruket er opptil 30 prosent lavere mens du kjører i cruisens hastighet sammenlignet med straight shaft installasjoner. Dette betyr at kjørelengde vil være over 40 prosent lenger, og selvfølgelig vil utslippene synke kraftig.
Økt ytelse

Det kan virke som en umulig kombinasjon, men samtidig som drivstofforbruket minker, øker båtens ytelse betydelig. Forskjellen er tydelig når man sammenligner med rette akser med samme effekt. En båt med Volvo Penta IPS akselererer mye raskere og har høyere topphastighet.
Mer plass og høyere komfortstyring

Manøvrerbarhet, komfort ombord og pålitelig ytelse - Volvo Penta IPS tar disse egenskapene til et helt nytt nivå. IPS-installasjonen er dessuten designet slik at et mindre, men mer kompakt motorrom er nødvendig, noe som gir mye mer plass om bord

Fremadrettet effektivitet
De dobbelte roterende propellene vender fremover og opererer i uforstyrret vann. Propellertrykkraften er parallell med skroget. All kraft er brukt til å kjøre båten fremover.

Reduksjon av eksosgasser
Alle avgassene slippes ut gjennom drivaggregatene og inn i propellstrømmen og flyttes langt bak båten for økt bekvemmelighet om bord.

 

Cavitation-fri Volvo Penta
Propellene ligger godt under skroget for å eliminere luftinntrenging og kavitasjon, selv i skarpe svinger og full akselerasjon.

KONTROLLER DIN YACHT MED FINGER SLEEPING
Med Volvo Penta og IPS kan du alltid utvide opplevelsen. Dra nytte av fordelene ved funksjoner som joystickkjøring og tillegg, det dynamiske posisjoneringssystemet eller det høyteknologiske interceptor trimsystemet ved å integrere båtens motorer og kjøre systemer med EVC (Electronic Vessel Control). Hver enhet, funksjon og funksjon er utviklet og produsert av Volvo Penta - for perfekt passform, optimal funksjonalitet og ekte kjøreglede.

Tilpass din erfaring
Med Volvo Penta kan du alltid være sikker på å ha full kontroll. Opplev nye nivåer av sikkerhet, manøvrerbarhet og komfort ved å bruke våre tilleggsutstyr og tilbehør utviklet og testet for å passe motoren din og kjøre perfekt. Når du bestiller båten din, kan du legge til smarte alternativer som gir deg en bedre båtopplevelse. Og hvis du allerede har en båt, kan du alltid forbedre opplevelsen med Volvo Penta's brede utvalg av tilbehør.

bottom of page