top of page

DREVSERVICE

Det lønner seg å ta service på drevet...

DET ER FLERE GRUNNER FOR Å VELGE VOLVO PENTA AUTORISERT FORHANDLER.

 

- Sertifisert og oppdatert spesialister på Volvo Penta.

- Alle drev kjøres og testes i testbenk. 

- Vi har garanti på våre overhalinger.

 

- Vi bruker KUN originale deler.

drevservice-compressor.png

Bård sier: Unngå havari! Det sparer du tid og penger på.

devservice-22-compressor(2).png

Bård sier: Måling og nøyaktighet er viktig for at alt skal fungere slik det skall.  Derfor tester Bård alle drev  grundig i testbenken, før det blir levert tilbake til kunden.

ENESTE PROGRAMVARE

 

I din Volvo Penta drivlinje finnes det en mengde data som styrer alt fra innsprøytning av drivstoff til giring. Programvaren oppdateres stadig vekk for å optimere drivlinjens funksjoner - og din kjøreopplevelse. Når du leverer inn din motor på service hos et autorisert verksted inngår den seneste programvaren uten kostnad.

TO ÅRS GARANTI

Når du lar et autorisert Volvo Penta verksted ta hånd om din motor garanteres det at serviceprotokollen følges og at arbeidet blir riktig utført. Som ekstra trygghet får du alltid to års garanti på originaldeler som har blitt brukt under utført arbeid av ditt autoriserte Volvo Penta verksted. Du skal kunne kjenne deg trygg med din Volvo Penta service.

SERVICEPROTOKOLL

Når du lar et autorisert Volvo Penta verksted ta seg av din Volvo Penta motor kan du være sikker på at teknikeren er utdannet på- og har tilgang til det seneste serviceskjemaet for din motor.

VOLVO PENTA ORGINALDELER

 

Din Volvo Penta motor er fremstilt av ikke mindre enn 2000 høykvalitative deler som alle er avhengig av og anpasset til hverandre. Skulle noen del behøve å byttes ut er det derfor en selvfølge for oss å sette inn en del som er tilsvarende den du hadde.
Dette garanterer motorens funksjon og sikkerhet og er det eneste som brukes av et autorisert Volvo Penta verksted.

VOLVO PENTA ACTION SERVICE

Som en ekstra trygghet har du som kunde av Volvo Penta alltid tilgang til Volvo Penta Action Service. Gjennom Volvo Penta Action Service kan du få rask hjelp når du behøver det.
Uansett hvor du befinner deg er hjelpen kun en liten samtale unna. En operatør vil hjelpe deg, 24 timer i døgnet, alle dager i året.

drev.png
bottom of page