top of page
Volvo-Penta-Stacked-Spread-Word-Mark-White.png

REFERANSER

KOMPLETTE LØSNINGER

J. Weiberg Gulliksen AS er Norges største Volvo Penta forhandler. Vårt marked er fra Stavanger i sør til Finnmark i Nord. Men vi har kunder fra hele verden.

Når du handler med oss i J. Weiberg Gulliksen AS, handler du kompetanse. Vi har vært i kystens tjeneste siden 1950!

For mer informasjon ta kontakt med vår selgere

Harald Gulliksen, Mail: harald@gulliksen.no

Praktiske og allsidige arbeidsbåter.

 

Lextor Marin AS er skipsverft, og holder til i Herøy (m.R.) i Møre og Romsdal. Vårt virke er innen bygging av skip under 100 br.tonn med arbeidsbåter som spesialitet. Vi bygger praktiske, stabile arbeidsbåter som kan utrustes med det meste av tilleggsutstyr.

Fjord1.

Fjord1 kjører med milijøvennlige motorer.

Fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgradering.

 

Folla Matitime Service er et båtbyggeri i Flatanger i Nord-Trøndelag har vi levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Vi var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Vi prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og vi samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

TIDENES ORDRERESERVE

Mare Safety seglar i medvind. Det er god stemning blant dei tilsette på kontoret ved Stålhaugen i Ulsteinvik, etter å ha sett klare forbetringar i marknaden gjennom 2018. Dei ser positivt på det komande året, og kan stolt presentere fleire nye signerte kontraktar, både innan båt og bysse.

Med økende interesse fra kunder i ulike bransjer!

 

Skarsvaag leverer båter til Forsvaret, oppdrett, havfiske, havbruk, befraktning osv. - er det viktig for oss å ha fullt fokus på å sikre gode løsninger, høy kvalitet og leve opp til våre kunders forventninger. Vi i Skarsvåg Boats AS skal fortsette å utvikle nye produkter og være problemløser for våre kunder. 

Aluminiumsbåter

 

Overordnet av Mob båter, redningsbåter, arbeidsbåter i MP, Seabear, Alusafe og Weedo design. Kroppsstørrelser 5 - 25 meter. Reparasjoner, oppgradering av Mob / -arbeid og redningsbåter. Stand-By Rescue utstyr

bottom of page