top of page

Volvo Penta utvider genset-serien med D8 Stage II og Stage IIIA / Tier 3-motorVolvo Penta lanserer et nytt tillegg til sin genset produktportefølje, D8 Stage II og Stage IIIA / Tier 3-motoren. Den 8-liters kraftproduksjonsmotoren tilbyr bransjeledende effekttetthet og en kompakt størrelse, kombinert med lavt drivstofforbruk og støynivå.


Volvo Pentas nye D8 Stage II og IIIA / Tier 3-motor styrker selskapets robuste utvalg av industrielle genset-motorer ytterligere. D8-basismotoren er blitt brukt globalt for en rekke bruksområder i hele Volvo-konsernet. Nå har Volvo Penta-ingeniører perfeksjonert designet og optimalisert D8 for kraftproduksjonssegmentet. "Den velprøvde D8-designen er basert på modne teknologikonsepter som har gjennomgått hundretusenvis av testtimer og bruk i den virkelige verden," sier Kristian Vekas, produktansvarlig for generatorer på Volvo Penta. “Med D8 vil våre kunder dra fordel av 100% påviste og pålitelige komponenter. Vi har sørget for at løsningen vår skal fungere med den nødvendige ytelsen og pålitelighetsnivået i alle applikasjoner, klima og miljøer kundene våre opererer i. ”


Bransjeledende krafttetthet Både D8 Stage II- og IIIA / Tier 3-motorer har topp moderne teknologi, høyteknologisk dieselinnsprøytnings- og ladesystemer med lave interne tap, og bidrar til utmerket forbrenning og lite drivstofforbruk. De er bygget på den pålitelige seks-sylindret design i linje, og er utviklet for å produsere jevn og vibrasjonsfri drift med lave støynivåer. "Den nye, moderne D8-motoren er bygget med et høyt kraft / vekt-forhold, noe som gir den industriledende krafttetthet og et ekstremt kompakt design for kraftklassen," sier Kristian. "Det er designet for rask, enkel og økonomisk installasjon samt enkel betjening og vedlikehold."


D8 i fokus Den kraftige og økonomiske D8-industrielle genset-motoren vil hovedsakelig brukes som en pålitelig kilde til sikkerhetskopieringskraft, så vel som kostnadseffektiv primærkraftproduksjon i områder der energien er knapp. Den kan brukes til både mobil og stasjonær kraftproduksjonsapplikasjoner, avhengig av lokale utslippsregler. Stage II-kompatible D8-motoren (TAD841-843GE) er en dobbelhastighets dieselmotor. Kan byttes mellom 1.500 o / min (50 Hz) og 1.800 o / min (60 Hz), den leverer opptil 274 kWm ved førstekraft og er også tilgjengelig i tre kraftnoder: 253, 303 og 326 kVA ved 1.500 o / min (50 Hz) ved førstekraft . Tilsvarende er EU Stage IIIA / Tier 3-sertifikatkompatibel D8 (TAD851-853GE) generator sett motor også en førsteklasses motor med to hastigheter, kan byttes mellom 1500 o / min (50 Hz) og 1800 o / min (60 Hz), den leverer opptil 258 kWm med førstekraft. Volvo Penta viser gjennom sin partnerskap med Al Masaood Power Division sin nye D8 Stage II og IIIA / Tier 3-motor på Middle East Energy på stand S2.E39. Showet finner sted mellom 3. og 5. mars i Dubai.
Comments


bottom of page